Italiaanse groothandel

Welkom bij Italiaanse groothandel EBO van den Bor, uw specialist in Italiaanse delicatessen

Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning?

Ons aanbod

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten
Voedsel

Van de verse ingrediënten die nodig zijn voor klassieke Italiaanse gerechten tot de essentiële bouwstenen zoals pasta, olijfolie, en kazen, ons assortiment heeft alles om de authentieke Italiaanse keuken naar uw menu te brengen. Daarnaast bieden wij een divers aanbod van Italiaanse wijnen en koffie, onmisbaar voor de Italiaanse eetervaring.

Dranken

Kip en gevogelte van EBO van den Bor komen van leveranciers die zich inzetten voor dierenwelzijn en duurzame praktijken. Ons assortiment biedt een breed scala aan opties voor elke keuken.

Non-food

Wij bieden ook een scala aan Italiaanse keukengerei en decoratieve items, van espressokopjes tot authentiek Italiaans servies, om uw etablissement die unieke Mediterrane sfeer te geven.

Over EBO van den Bor

Welkom bij EBO van den Bor, als uw vooraanstaande partner in de Italiaanse groothandel sector, hebben wij een diepe passie voor de rijkdom en diversiteit van de Italiaanse keuken. Ons uitgebreide assortiment aan Italiaanse producten is met zorg geselecteerd om te voldoen aan onze strenge kwaliteitsnormen, waardoor u uw klanten de authentieke smaak van Italië kunt bieden.

 

Italiaanse groothandel: EBO van den Bor's expertise

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten!

Als toonaangevende Italiaanse groothandel begrijpt EBO van den Bor het belang van kwaliteit en authenticiteit in de Italiaanse keuken. Onze diepgaande kennis van het Italiaanse assortiment, gecombineerd met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, stelt ons in staat om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen.

Expertise in Italiaans assortiment

Bij EBO van den Bor schuilt onze kracht in onze expertise. Ons team van professionals beschikt over uitgebreide kennis van alle Italiaanse producten die wij aanbieden, van traditionele pasta’s en authentieke olijfoliën tot ambachtelijke kazen en fijne wijnen. Deze expertise stelt ons in staat om niet alleen een breed scala aan producten aan te bieden, maar ook om onze klanten te adviseren over de beste keuzes voor hun specifieke culinaire behoeften.

Van verse pasta en olijfolie tot traditionele kazen en charcuterie, onze voedingsmiddelen sectie is uw one-stop-shop voor alle Italiaanse delicatessen.

Toewijding aan kwaliteit

Ebo van den Bor streeft naar een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Wij focussen niet alleen op de prijs, maar controleren ook de kwaliteit van onze producten nauwlettend. Ons assortiment van verse, gedroogde en ambachtelijke Italiaanse producten wordt zorgvuldig geselecteerd en onderworpen aan strenge kwaliteitscontroles. Zo garanderen we dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op de authenticiteit en kwaliteit van onze Italiaanse delicatessen.

Met EBO van den Bor kiest u voor een Italiaanse groothandel die de rijke tradities en de subtiele nuances van de Italiaanse keuken begrijpt. Laat ons u helpen om de authentieke Italiaanse eetervaring naar uw klanten te brengen, ondersteund door onze deskundige adviezen en een ongeëvenaarde toewijding aan kwaliteit. Ontdek de mogelijkheden en verrijk uw aanbod met de verfijnde smaken van Italië.

Een greep uit ons Italiaanse assortiment

Al onze producten per groep aangeboden

Als uw Italiaanse groothandel, is EBO van den Bor gespecialiseerd in het voorzien van alle soorten horecaondernemingen met een assortiment dat speciaal is samengesteld om aan de behoeften van professionele keukens te voldoen. Ons aanbod weerspiegelt de rijkdom van de Italiaanse keuken, variërend van authentieke pasta’s en sauzen tot ambachtelijke kazen en fijne wijnen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en culinaire potentieel.

Voor een uitgebreid overzicht van ons volledige aanbod en om te profiteren van onze nieuwste aanbiedingen, nodigen wij u uit om gebruik te maken van de speciaal daarvoor bestemde knop op onze website. Daar vindt u een gedetailleerde weergave van onze actuele promoties en de nieuwste toevoegingen aan ons assortiment, allemaal zorgvuldig geselecteerd om uw Italiaanse culinaire ervaring naar een hoger niveau te tillen.

PARMESAN GRANA PADANO

PECCORINO

GORGONZOLA DOLCE GALBANI

MOZZARELLA

PROSCUITTO CRUDO CASA CONZAGA

SALAMI MILANO CASA CONZAGA

CAMPO DELLE ROSE

MEGALE NEGROAMARO

SAN PELLEGRINO

AQUA PANNA

KOFFIE LA VAZZA

LANGE VINGERS SAVOIARDI

Wat onze klanten zeggen
"Super tevreden met deze Italiaanse groothandel! Hun service is uitstekend, betrouwbaar en het personeel altijd vriendelijk. Ik ben enorm blij met de samenwerking en kwaliteit van hun diensten."
Huyen Derks
"Uitstekende service bij dit bedrijf! Bestellingen worden altijd precies op tijd geleverd met een glimlach door de vriendelijke chauffeurs. Zeer tevreden met de punctualiteit en klantvriendelijkheid."
Francesco Magliocco
"Bij navraag over het complexe product Dashi werd ik deskundig geholpen door Boyke, die onmiddellijk begreep wat ik nodig had. Zijn kennis en service waren opmerkelijk. Complimenten aan Boyke voor zijn uitmuntende bijdrage!"
Daniel Tsang

EBO van den Bor: Groothandel in Italiaanse producten

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten!

Bij EBO van den Bor, een toonaangevende groothandel in Italiaanse producten, zetten we ons in om een breed scala aan Italiaanse delicatessen aan te bieden die voldoen aan de diversiteit van culinaire tradities en smaakvoorkeuren van onze klanten. Ons uitgebreide assortiment omvat niet alleen de klassieke Italiaanse producten, maar ook gespecialiseerde items zoals authentieke Italiaanse kazen en wijnen. Als groothandel in Italiaanse delicatessen, begrijpen we het belang van het bieden van kwaliteitsproducten die de essentie van de Italiaanse keuken vastleggen, waardoor we een betrouwbare partner zijn voor Italiaanse winkels en restaurants.

Authentieke Italiaanse delicatessen

Ons aanbod als Italiaanse groothandel onderscheidt zich door onze aandacht voor authenticiteit en kwaliteit, van de selectie van ingrediënten tot aan de verwerking en verpakking van de producten. We werken nauw samen met gecertificeerde leveranciers uit Italië om ervoor te zorgen dat elk product dat we aanbieden voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en authenticiteit. Dit maakt ons een betrouwbare partner voor Italiaanse winkels en horecaondernemingen die zich richten op het aanbieden van een authentieke Italiaanse ervaring.

Italiaanse producten voor uw winkel: Een breed assortiment voor culinaire creativiteit

Naast ons delicatessen aanbod, biedt EBO van den Bor een uitgebreid assortiment aan Italiaanse producten geschikt voor elke Italiaanse winkel die zijn klanten de beste kwaliteit en variëteit wil bieden. Of u nu op zoek bent naar hoogwaardige pasta, aromatische olijfolie, traditionele balsamicoazijn, of unieke Italiaanse snacks, wij hebben wat u nodig heeft om uw assortiment te verrijken en uw culinaire creativiteit te ondersteunen.

Bij EBO van den Bor, uw groothandel in Italiaanse producten, begrijpen we het belang van diversiteit en kwaliteit. Onze passie voor de Italiaanse keuken en onze toewijding aan uitmuntendheid zorgen ervoor dat we de perfecte partner zijn voor uw onderneming. Ontdek vandaag nog ons assortiment en laat ons u helpen om de authentieke smaken van Italië naar uw klanten te brengen. 

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning?​

EBO van den Bor onderscheidt zich door zijn uitgebreide assortiment van authentieke Italiaanse delicatessen, directe relaties met betrouwbare leveranciers uit Italië, en een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en authenticiteit. Wij bieden niet alleen een breed scala aan traditionele Italiaanse producten, maar ook gespecialiseerde adviesdiensten om onze klanten te ondersteunen bij het kiezen van de juiste producten voor hun specifieke behoeften.

Bij EBO van den Bor zijn enkele van de meest populaire Italiaanse delicatessen onder onze klanten de fijne Italiaanse kazen zoals Parmigiano Reggiano, authentieke Italiaanse pasta’s, hoogwaardige extra vergine olijfolie, traditionele balsamicoazijn uit Modena, en een zorgvuldig geselecteerd assortiment Italiaanse wijnen die elk diner compleet maken.

De uniekheid van de Italiaanse producten van EBO van den Bor ligt in onze strenge selectieproces, directe samenwerking met Italiaanse producenten, en onze focus op authenticiteit en kwaliteit. Deze benadering verzekert dat horecaondernemingen toegang hebben tot onderscheidende Italiaanse delicatessen die een echte smaak van Italië naar hun menu brengen.

Absoluut, EBO van den Bor beschikt over een toegewijd team van Italiaanse productexperts die klaarstaan om u te helpen bij het vinden van specifieke Italiaanse delicatessen. Of u nu op zoek bent naar zeldzame truffels, artisanale kazen of specifieke regionale producten, wij kunnen u begeleiden en adviseren in uw zoektocht.

Kiezen voor EBO van den Bor betekent kiezen voor een partner die expertise combineert met passie voor Italiaanse culinaire tradities. Ons brede assortiment van hoogwaardige Italiaanse delicatessen, onze inzet voor authenticiteit, en onze persoonlijke benadering van klantenservice zorgen ervoor dat u niet alleen producten van topkwaliteit krijgt, maar ook een partner die zich inzet voor het succes van uw onderneming. Met EBO van den Bor als uw Italiaanse groothandel brengt u de ware essentie van Italië naar uw klanten.

Laat uw menu schitteren met Italiaanse delicatessen van EBO van den Bor

Duik in de wereld van authentieke Italiaanse delicatessen met EBO van den Bor, uw voorkeurs Italiaanse groothandel. Verrijk uw menu met onze eersteklas Italiaanse producten en zet de stap naar culinaire grootsheid en ongeëvenaarde gastvrijheid.

 

Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning?