Aziatische groothandel

Welkom bij EBO van den Bor, uw toonaangevende Aziatische groothandel.

Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning?

Ons uitgebreide assortiment aan Aziatische producten

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten
Traditionele Aziatische ingrediënten

Ontdek onze selectie van rijst, noodles, tofu, verse groenten, en unieke specerijen die de basis vormen van de Aziatische keuken.

Verse, bevroren, en droge voedingsmiddelen

Wij bieden producten aan uit verschillende Aziatische regio's, waaronder speciale theesoorten, zeldzame kruiden, en artisanale sauzen.

Unieke en zeldzame producten

Ons assortiment bestrijkt zowel verse als houdbare producten, perfect voor alle soorten Aziatische gerechten.

Over EBO van den Bor

Welkom bij EBO van den Bor, uw premium partner in de Aziatische groothandel sector. Met jarenlange ervaring en een passie voor de rijke diversiteit van de Aziatische keuken, staat EBO van den Bor klaar om u te voorzien van de beste Aziatische producten.

Ons doel is om de brug te zijn tussen authentieke Aziatische leveranciers en uw culinaire onderneming, waarbij we streven naar uitmuntendheid in elk product dat we leveren.

Aziatische groothandel: EBO van den Bor's expertise

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten!

Als uw betrouwbare partner in de Aziatische groothandel, biedt EBO van den Bor niet alleen een breed scala aan Aziatische producten maar ook een ongeëvenaarde expertise in de authentieke Aziatische keuken. Onze toewijding aan kwaliteit en authenticiteit maakt ons de eerste keuze voor horecaondernemingen die streven naar culinaire perfectie.

Uitgebreid assortiment in Aziatische producten

Ons assortiment is zorgvuldig samengesteld om de veelzijdigheid van de Aziatische keuken te weerspiegelen, van essentiële basisingrediënten tot speciale delicatessen. We begrijpen het belang van diversiteit en authenticiteit in het aanbieden van Aziatische producten, en daarom omvat ons aanbod:

Expertise in kwaliteit en authenticiteit

We staan niet alleen bekend om ons uitgebreide assortiment, maar ook om onze ongeëvenaarde kwaliteit. Onze experts selecteren zorgvuldig elk product, rekening houdend met zowel de kwaliteit als de culturele authenticiteit. We werken samen met gerenommeerde leveranciers en houden toezicht op elke stap in de toeleveringsketen om ervoor te zorgen dat onze klanten alleen het beste ontvangen.

Een greep uit ons Aziatisch assortiment

Al onze producten per groep aangeboden

EBO van den Bor is uw toonaangevende partner voor authentieke Aziatische producten, toegewijd aan het voorzien van diverse horecaondernemingen. Met een gerichte aandacht op de vereisten van professionele keukens, presenteren we een zorgvuldig geselecteerd assortiment van authentieke en kwalitatieve Aziatische ingrediënten. Ons assortiment is breed en veelzijdig, perfect afgestemd op de rijke variëteit van de Aziatische culinaire kunst, waarmee we in meerdere categorieën van Aziatische producten schitteren. Vanuit onze diepgaande kennis van de Aziatische voedselmarkt hebben we voor u 8 unieke Aziatische producten uitgelicht, elk met hun eigen bijzondere kenmerken en culinaire mogelijkheden.

Voor een uitgebreid overzicht van onze producten en om te profiteren van onze laatste aanbiedingen, nodigen wij u uit om de speciaal daarvoor bestemde knop te gebruiken. Hier vindt u een gedetailleerde weergave van onze huidige promoties en nieuwste toevoegingen aan ons assortiment. 

RICE STICKS

UDON NOODLES

LOEMPIA VELLEN

BAMI TAI MING

LOEMPIA KINGSIZE

CURRY KOK

EMPING

GYOZA VEGETARISCH

Wat onze klanten zeggen
"Super tevreden met deze groothandel! Hun service is uitstekend, betrouwbaar en het personeel altijd vriendelijk. Ik ben enorm blij met de samenwerking en kwaliteit van hun diensten."
Huyen Derks
"Uitstekende service bij dit bedrijf! Bestellingen worden altijd precies op tijd geleverd met een glimlach door de vriendelijke chauffeurs. Zeer tevreden met de punctualiteit en klantvriendelijkheid."
Francesco Magliocco
"Bij navraag over het complexe product Dashi werd ik deskundig geholpen door Boyke, die onmiddellijk begreep wat ik nodig had. Zijn kennis en service waren opmerkelijk. Complimenten aan Boyke voor zijn uitmuntende bijdrage!"
Daniel Tsang

Ontdek de diversiteit van Aziatische producten bij EBO van den Bor

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten!

EBO van den Bor, een vooraanstaande Aziatische groothandel, staat bekend om zijn uitgebreide assortiment van hoogwaardige Aziatische producten. Als dé groothandel voor Aziatische producten, begrijpen we de essentie van authentieke en traditionele Aziatische ingrediënten en hun onmisbare rol in de Aziatische keuken. Ons doel is om horecaondernemingen te voorzien van een one-stop-shop ervaring waar ze toegang hebben tot een breed scala aan Aziatische producten.

Groothandel in Aziatische producten: Kwaliteit en variëteit

Bij EBO van den Bor streven we ernaar om onze klanten een rijke variëteit aan Aziatische producten aan te bieden. Van verse groenten en exotische specerijen tot unieke sauzen en conserven, ons assortiment is speciaal ontworpen om aan de behoeften van elke Aziatische winkel en horecaonderneming te voldoen. Wij bieden niet alleen de essentiële ingrediënten die nodig zijn voor het creëren van authentieke Aziatische gerechten, maar ook zeldzame producten die moeilijk te vinden zijn buiten Azië.

Waarom Kiezen voor EBO van den Bor?
  • Uitgebreid assortiment: Van basisvoorzieningen tot speciale delicatessen, wij bieden alles wat u nodig heeft voor uw Aziatische keuken.
  • Authenticiteit: Elk product in ons assortiment is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan authentieke Aziatische kwaliteitsnormen.
  • Concurrentievoordeel: Door onze unieke producten kunt u uw menu verrijken en nieuwe culinaire ervaringen bieden die klanten nergens anders vinden.
  • Klantenservice: Ons deskundige team staat altijd klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste producten voor uw bedrijf.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning?​

EBO van den Bor onderscheidt zich door een diepgaande toewijding aan het leveren van een breed en authentiek assortiment Aziatische producten. Onze uniekheid ligt in onze zorgvuldige selectie van leveranciers, onze focus op kwaliteit en authenticiteit, en ons vermogen om een diverse reeks Aziatische culinaire essentials aan te bieden. Wij zijn niet alleen een leverancier; wij zijn een partner die zich inzet voor de groei en het succes van uw horecaonderneming.

De authenticiteit van onze Aziatische producten wordt gewaarborgd door een strikt inkoopproces. We werken direct samen met vertrouwde leveranciers uit verschillende Aziatische landen, die bekend staan om hun traditionele en kwalitatieve producten. Elk product wordt zorgvuldig geselecteerd en gecontroleerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge standaarden van authenticiteit en kwaliteit.

Ja, absoluut. EBO van den Bor biedt flexibele bestelopties die geschikt zijn voor bedrijven van elke omvang, inclusief kleine ondernemers. Wij begrijpen de unieke uitdagingen en behoeften van kleine bedrijven en streven ernaar om aan deze behoeften te voldoen door aanpasbare bestelhoeveelheden en persoonlijke service te bieden.

EBO van den Bor biedt verschillende leveringsopties aan om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Dit omvat standaardlevering, expresslevering voor urgente bestellingen, en flexibele planningsopties. De levertijd kan variëren afhankelijk van uw locatie en de specifieke details van uw bestelling, maar we streven ernaar om uw producten zo snel en efficiënt mogelijk te bezorgen.

Ja, wij bieden advies en ondersteuning voor menuontwikkeling met Aziatische producten. Ons team van deskundigen heeft een diepgaande kennis van Aziatische culinaire tradities en trends, en staat klaar om u te helpen bij het ontwerpen van een onderscheidend en authentiek Aziatisch menu. Of u nu op zoek bent naar innovatieve receptideeën of advies over het gebruik van specifieke ingrediënten, wij zijn hier om u te ondersteunen.

Ontdek de smaak van succes met EBO van den Bor

Grijp nu de kans om uw assortiment te verrijken met authentieke Aziatische producten van EBO van den Bor, dé Aziatische groothandel die uw horecaonderneming laat schitteren. Zet vandaag nog de stap naar een ongeëvenaard culinair aanbod en buitengewone klanttevredenheid.

Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning?