Vlees groothandel

Welkom bij EBO van den Bor, uw premium partner in de vleesgroothandel sector.

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening en producten?

Ons aanbod

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten
Rundvlees

Wij bieden een diversiteit aan rundvleesproducten, variërend van malse biefstuk tot sappige ribeyes. Ons rundvlees, afkomstig van vertrouwde boerderijen, staat garant voor smaak en kwaliteit.

Varkensvlees

Ons varkensvlees assortiment kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid en smaakrijkdom. Van traditionele karbonades tot innovatieve varkensvleesdelicatessen, wij hebben wat u nodig heeft om uw menu te verrijken.

Kip en Gevogelte

Kip en gevogelte van EBO van den Bor komen van leveranciers die zich inzetten voor dierenwelzijn en duurzame praktijken. Ons assortiment biedt een breed scala aan opties voor elke keuken.

Exotisch vlees

Voor chefs die hun gasten willen verrassen met iets unieks, bieden wij een selectie van exotisch vlees. Van wild tot minder bekende delicatessen, onze producten zijn een garantie voor een onvergetelijke maaltijd.

Over EBO van den Bor

Welkom bij EBO van den Bor, uw premium partner in de vleesgroothandel sector. Met een ongeëvenaarde passie voor kwaliteit en een breed assortiment aan vleesproducten, staan wij klaar om aan al uw behoeften te voldoen. Ons aanbod omvat alles van traditioneel rund-, varkens-, kip- en gevogelte tot exotisch vlees. Elk product wordt zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat het voldoet aan onze hoge kwaliteitsstandaarden.

Vlees groothandel: EBO van den Bor's expertise

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten!

Als toonaangevende vlees groothandel, begrijpt EBO van den Bor de cruciale rol die we spelen in de voedselvoorzieningsketen. Onze diepgaande kennis van het vleesassortiment, gecombineerd met een onwrikbare toewijding aan kwaliteit, stelt ons in staat om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen.

Expertise in vleesassortiment

Bij EBO van den Bor schuilt onze kracht in onze expertise. Ons team van professionals heeft uitgebreide kennis van alle soorten vlees die wij aanbieden. Deze expertise stelt ons in staat om niet alleen een breed scala aan producten aan te bieden, maar ook om onze klanten te adviseren over de beste keuzes voor hun specifieke behoeften.

Toewijding aan kwaliteit

Ebo van de Bor streeft naar een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Wij letten daarbij niet alleen op de prijs, maar controleren ook de kwaliteit van onze producten nauwlettend. Ons vers- en diepvriesassortiment wordt nog eens extra gecontroleerd op kwaliteit en versheid door onze eigen kwaliteitsdienst. Zo kunt u altijd vertrouwen op ons en onze producten.

Een greep uit ons vlees assortiment

Al onze producten per groep aangeboden

EBO van den Bor is uw premium partner voor hoogwaardige vleesproducten, gespecialiseerd in het bedienen van alle soorten horecaondernemingen. Met een expliciete focus op de behoeften van professionele keukens, bieden wij een zorgvuldig samengesteld assortiment van vers en kwalitatief vlees. Ons aanbod is divers, afgestemd op de fijne nuances van culinaire voorkeuren, waardoor wij in verschillende productcategorieën uitblinken. Vanuit onze expertise in de vleesindustrie hebben wij voor u 12 bijzondere vleesproducten uitgelicht, elk met hun unieke eigenschappen en culinaire potentieel.

Voor een uitgebreid overzicht van onze producten en om te profiteren van onze laatste aanbiedingen, nodigen wij u uit om de speciaal daarvoor bestemde knop te gebruiken. Hier vindt u een gedetailleerde weergave van onze huidige promoties en nieuwste toevoegingen aan ons assortiment. 

T-BONE STEAK KALF

LAMS RACKS FRENCHED

SPARERIBS

VARKENSHAAS KOP

PROSCIUTTO CRUDO

SALAMI NAPOLI

SPEK GUANCIALE TOSCANO

KATENSPEK

KIP KEBAB HALAL

SHOARMA LAMS/KALKOEN

EENDFILET

HELE KIP HALAL

Wat onze klanten zeggen
"Super tevreden met deze groothandel! Hun service is uitstekend, betrouwbaar en het personeel altijd vriendelijk. Ik ben enorm blij met de samenwerking en kwaliteit van hun diensten."
Huyen Derks
"Uitstekende service bij dit bedrijf! Bestellingen worden altijd precies op tijd geleverd met een glimlach door de vriendelijke chauffeurs. Zeer tevreden met de punctualiteit en klantvriendelijkheid."
Francesco Magliocco
"Bij navraag over het complexe product Dashi werd ik deskundig geholpen door Boyke, die onmiddellijk begreep wat ik nodig had. Zijn kennis en service waren opmerkelijk. Complimenten aan Boyke voor zijn uitmuntende bijdrage!"
Daniel Tsang

Groothandel in vlees en halal: Specialiteiten bij EBO van den Bor

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten!

Bij EBO van den Bor, een vooraanstaande groothandel in vlees, streven we ernaar om een breed scala aan vleesproducten aan te bieden die voldoen aan de diversiteit van culinaire tradities en dieetvoorkeuren van onze klanten. Ons uitgebreide assortiment omvat niet alleen traditioneel vlees, maar ook gespecialiseerde producten zoals halal vlees. Als halal vlees groothandel, begrijpen we het belang van het bieden van kwaliteitsproducten die voldoen aan de halal voedingsnormen, waardoor we een betrouwbare partner zijn voor slagerijen en restaurants.

Halal vlees groothandel: Kwaliteit en betrouwbaarheid

Ons aanbod in halal vlees onderscheidt zich door strikte naleving van halal richtlijnen, van de selectie van vee tot aan de verwerking en verpakking van het vlees. We werken nauw samen met gecertificeerde leveranciers om ervoor te zorgen dat elk stuk halal vlees dat we aanbieden, voldoet aan de hoogste standaarden van kwaliteit en ethiek. Dit maakt ons een betrouwbare halal vlees groothandel voor slagerijen en horecaondernemingen die zich richten op een halal publiek.

Vlees voor een slagerij: Een breed assortiment voor culinaire creativiteit

Naast ons halal aanbod, biedt EBO van den Bor een uitgebreid assortiment aan vleesproducten geschikt voor elke vlees slagerij die zijn klanten de beste kwaliteit en variëteit wil bieden. Of u nu op zoek bent naar premium rundvlees, sappig varkensvlees, veelzijdig kippenvlees, of unieke vleessoorten, wij hebben wat u nodig heeft om uw assortiment te verrijken en uw culinaire creativiteit te ondersteunen.

Veel gestelde vragen

Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning?​

EBO van den Bor onderscheidt zich door onze toewijding aan kwaliteit, breed assortiment van premium vleesproducten, inclusief halal opties, en onze persoonlijke, op maat gemaakte service die is afgestemd op de unieke behoeften van elke horecaonderneming.

Absoluut, EBO van den Bor bedient een breed scala aan klanten, van kleine tot grote horecaondernemingen. Wij bieden flexibele bestelopties en hoeveelheden die passen bij uw specifieke bedrijfsbehoeften.

Onze vleesproducten zijn afkomstig van zorgvuldig geselecteerde leveranciers en voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidsstandaarden. Daarnaast beschikken we over relevante certificeringen die onze toewijding aan kwaliteit onderstrepen. Voor specifieke vragen over onze kwaliteitscontroles en certificeringen, kunt u direct contact met ons opnemen.

Ja, wij hebben een uitgebreid assortiment van halal gecertificeerde vleesproducten, die voldoen aan de halal voorschriften en geschikt zijn voor een diversiteit aan culinaire toepassingen.

Onze leveringstijden kunnen variëren afhankelijk van uw locatie en de specifieke details van uw bestelling. Over het algemeen streven we ernaar om zo snel mogelijk te leveren, met opties voor expresslevering beschikbaar voor urgente behoeften. Neem contact op met onze klantenservice voor meer informatie over leveringsopties en tijdschema’s specifiek voor uw bestelling.

Ontdek de smaak van succes met EBO van den Bor

Grijp nu de kans om uw menu te verrijken met topkwaliteit vlees van EBO van den Bor, dé groothandel die uw horecaonderneming onderscheidt. Maak vandaag nog de beslissing die leidt tot culinaire uitmuntendheid en uitzonderlijke gasttevredenheid.

Heeft u vragen of behoefte aan ondersteuning?