Bezorging

Vers, authentiek en smakelijk

Snelle Levering Uit Voorraad

Bezorging tot in uw keuken, kelder of magazijn!

U wilt uw klanten natuurlijk het beste voorzetten. Fantastische gerechten van verse producten en eersteklas kwaliteit. Verse producten moeten echt vers zijn en verpakkingen onbeschadigd. Zodat u zich kunt richten op wat écht belangrijk is: het verwennen van uw klanten.

 

Ebo van den Bor biedt u de mooiste vers- en droogproducten voor uw onderneming. Per week leveren we zo duizenden bestellingen af, bij klanten in Nederland.

 

Uw bestelling wordt zorgvuldig vervoerd in onze eigen vrachtauto’s. Alle vrachtauto’s zijn voorzien van koel- en vriescompartimenten. Zowel vers- als diepvriesproducten zijn bij ons in goede handen.

 

Ebo van den Bor, de beste weg voor kwaliteitsproducten en al 70 jaar een goede service en de beste kwaliteit!

Levering Binnen 48 Uur

Dagelijks zetten zo’n 200 medewerkers zich in om onze producten op tijd bij u, onze klant, te bezorgen. We hebben uw favoriete ingrediënten vrijwel altijd op voorraad en met een enkel telefoontje hebt u ze binnen 48 uur in huis. Alle leveringen vinden plaats vanuit ons centraal gelegen magazijn in Nijkerk. Per dag worden er honderden bestellingen verwerkt, verzameld en ingeladen in één van de 30 vrachtwagens en trailers van het bedrijf. Dat eigen wagenpark is belangrijk, want het garandeert dat bestellingen op tijd bij klanten worden bezorgd. En we kunnen hierdoor werken met vaste afleverdagen en venstertijden.