Ons Assortiment in Productgroepen

Al onze producten per groep aangeboden

Ebo van den Bor biedt de mooiste, verse en droge producten voor alle horecaondernemingen. Het assortiment van Ebo van den Bor is erg breed dus zijn de aanbiedingen ingedeeld in verschillende productgroepen. Kortom: voor ieder wat wils! Ebo van den Bor heeft naast de reguliere 3 weekse acties, ook geregeld speciale aanbiedingen! Kijk hieronder per categorie voor een overzicht van de actuele reclame’s en nieuwe producten. Heeft u nog vragen naar aanleiding van de aanbiedingen, neem dan gerust contact met ons op!

PASTA, RIJST, BAMI & MEEL

OLIËN & VETTEN

GROENTEN & FRUIT

VLEES, GEVOGELTE, WILD, VIS & VLEESWAREN

SAUZEN, KRUIDEN & SPECERIJEN

DESSERTS

KOFFIE, THEE EN ZOETIGHEDEN

FRITUUR EN SNACKS

KROEPOEK, DIM SUM’ & LOEMPIA’S

JAPANS

DRANKEN

NON-FOOD

EIEREN EN ZUIVEL

Authentiek Assortiment

Ebo van den Bor staat garant voor kwaliteitsproducten!

Het assortiment van Ebo van den Bor bevat duizenden producten. Wij bieden u niet alleen de ‘grote merken’, maar ook veel authentieke, lokale merken en producten uit Azië en Zuid-Europa. Daarnaast voert Ebo van den Bor de huismerken ‘Golden Globe’ en ‘Di Cesare’; producten van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.

Onze inkopers kopen zoveel mogelijk rechtstreeks bij de bron. Eigen import vindt plaats vanuit o.a. China, Italië, Thailand, Maleisië, India, Pakistan, Indonesië, Bangladesh, Japan, Engeland, Spanje en Griekenland. Het assortiment wordt continu geoptimaliseerd en afgestemd op de vraag van onze klanten. Als u een product zoekt dat niet in ons assortiment is opgenomen, dan kunt u dit kenbaar maken op het contactformulier of via uw rayonmanager.

Ebo van de Bor streeft naar een optimale prijs/kwaliteitverhouding. Wij letten daarbij niet alleen op de prijs, maar controleren ook de kwaliteit van onze producten nauwlettend. Ons vers- en diepvriesassortiment wordt nog eens extra gecontroleerd op kwaliteit en versheid door onze eigen kwaliteitsdienst. Zo kunt u altijd vertrouwen op ons en onze producten.

 

Vers, authentiek en smakelijk!