Ebo van den Bor staat al 70 jaar garant voor service en kwaliteit!

 
Ebo van den Bor biedt de mooiste verse en droge producten voor de horecaonderneming en bezorgt ze bij de klant tot in de keuken of het magazijn. Per week leveren we zo duizenden bestellingen af, bij klanten in Nederland, België en elders in Europa.
 
Iedere bestelling wordt zorgvuldig vervoerd in onze eigen vrachtauto’s. Alle vrachtauto’s zijn voorzien van koel- en vriescompartimenten. Ook diepvriesproducten zijn bij ons dus in goede handen.
 
Dagelijks zetten zo’n 200 medewerkers zich in om onze producten op tijd bij u, onze klant, te bezorgen. We hebben uw favoriete ingrediënten vrijwel altijd op voorraad en met een enkel telefoontje naar onze verkoop binnendienst heeft u uw bestelling binnen 48 uur in huis.

Alle leveringen vinden plaats vanuit ons centraal gelegen magazijn in Nijkerk. Per dag worden er honderden bestellingen verwerkt, verzameld en ingeladen in één van onze 30 vrachtwagens en trailers van het bedrijf.

Dat eigen wagenpark is belangrijk, het garandeert dat bestellingen op tijd bij klanten worden bezorgd. En we kunnen hierdoor werken met vaste afleverdagen en venstertijden. 
 
Het assortiment van Ebo van den Bor bevat duizenden producten. Wij bieden niet alleen de “grote merken” maar ook veel authentieke, lokale merken en producten uit Azië en Zuid-Europa. Daarnaast voert Ebo van den Bor het huismerk “Golden Globe” en “Di Cesare”. Producten van uitstekende kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
 
 
disclaimer